perjantai 24. kesäkuuta 2016

Se on sitten juhannus.

Taas on tullut vähän pidempi tauko tähän postauksien väliin syistä joita en tässä nyt sen koomin erittele. En ole edes kotosalla nyt, viimeinen viikko ollaan vietetty Isännän serkun talossa, he lähtivät nimittäin viikko sitten kahdeksi viikoksi ulkomaille, me lupauduimme koira- ja talovahdeiksi. Askartelutrilogia postauksien kolmatta osaa saatte odottaa kunnes pääsen kotiin omalle koneelle (siellä on kaikki kuvat ja materiaalit).

Tämä ensimmäinen viikko on ollut rankka, Isännällä on uusi työ joka on todella kaukana ja kun me ollaan vielä täällä keskellä-ei-mitään, se on entistä kauempana. Minä olen ollut myös töissä tämän ekan viikon ja joka yö joko talon kissa on herättänyt minut tai jompikumpi koirista. Kerrottakoon että ensimmäisenä yönä en saanut nukuttua kokonaista kahta tuntia putkeen koko yönä.. Ja silti aamulla töihin. Saat uskoa että väsytti.


Joudun jälleen turvautumaan internetin ihmeelliseen maailmaan saadakseni pari kuvaa tähän postaukseen ja tämä koira oli lähimpänä kuvaamaan toista näistä ihanista hoitokoirista eli lauman johtajatar Amaliaa. Toinen koirista onkin Amalian pentu Bobi. Bobi muistuttaa kokonsa puolesta valtavaa dinosaurusta, mutta epäilen että jos dinot ovat olleet yhtä tyhmiä kuin Bobi, on ollut ihan järkeenkäypää että ne ovat kuolleet sukupuuttoon. Molemmat ovat kilttejä ja ihania mutta kyllä mä kiitän luojaa siitä että Bobi ei tajua miten valtava se on. Jos Bobi käyttäis tennareita, miettisin ihan kaksi kertaa kuka hitto sen nauhat aamuisin sitoo, siellä päässä kun ei liiku tasan mitään.

Sitten täällä on vielä kuningas Piki eli talon musta kissa. Piki on mahtava, se puhuu jatkuvasti ja kuullostaa maukuessaan vanhalta ladon ovelta. Itse asiassa, se kuullostaa (ja näyttää) siltä kuin se olisi jatkuvasti vittuuntunut. Mutta se on silti aivan ihana ja me käydään päivittäin pitkiä keskusteluja sen kanssa. Mitä enemmän mau'un sille, sitä enemmän se märisee takaisin. :D


Joo, kohta tulee appivanhemmat käymään ja poikakin on täällä meidän kanssa juhannuksen yli, pitää alkaa imuroida ja laittaa paikkoja siistiksi ennen kuin tänne ketään hyökkää. Toivon kovasti että kelit suosii tänä juhannuksena kaikkia. :)


                    Stay Tuned Honey
                            Cee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti