keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Altsupohjustus

Kunpa saisin itseäni niskasta kiinni joskus. En ole juurikaan saanut aikaiseksi tuhrattua mitään järkevää, tosin on tässä ollut nyt yksi muuttohommakin kesken (ei oma) ja on pitänyt kiirettä sitä tehdessä. Kahdestaan Isännän kanssa tyhjennetään yhtä huoneistoa jossa on ollut tilitoimisto joskus ja voi sitä mappien määrää kerrostalokolmiossa. Ja tietenkin kaikki on säästettävä kun verottaja niin vaatii. Huoh.. Mutta työkeikka ja rahaa se meille on joten en siinä mielessä valita yhtään. Kun paikka on tyhjätty, alkaa pintaremontti. :)

Leimasinpohjalta

Ostin aikanaan tiimarin viimeisistä alennuksista erivärisiä leimasintyynyjä ja kokeilin tehdä niillä hyvin simppeliä pohjustusta altsuun. Väreinä neonpinkki, oliivinvihreä ja taivaan sininen. Tuli ihan siisti pohja, se kuitenkin kaipaa jotakin kerrostusta nyt. En ole vielä keksinyt mitä se on joten tämä on auki mutta ehkä saatte kuvaa jos keksin mitä se jokin on.

Syy etten laita Isännälle tulevasta altsusta kuvia kauheasti tänne on se että muistelen niissä meidän menneitä aikojamme ja ne ovat hyvin henkilökohtaisia tekstejä joita en halua jakaa (plus että Isäntä saattaa lukea tätä joskus ja en halua hänen näkevän keskeneräistä työtä). Siksi pitäisi saada itseäni otettua sieltä niskavilloista kiinni ja vähä ravistella koska se testialtsu olisi aloitettava ihan kunnolla. Olenhan minä nyt jotain tuherrusta ja maalisotkua sinne saanut aikaan mutta... Enpä kehtaa niistä ottaa kuvia.

Hei, kokeilin minä sitä gessoakin. Vain yhdelle sivulle toistaiseksi ja totesin että kerros oli ihan liian ohut mutta kokeiltu on..

Tuhrut ovat sanomalehdestä
Oli syystä taikka toisesta pakko laittaa gesson levityksen jälkeen kirja hetkeksi kiinni ja laitoin väliin sanomalehteä.. No arvaahan tuon että se kerkisi kuivumaan sivulle mutta totesin että sepä ei haittaa, teen noita tuhruja lisää kun jatkan seuraavan kerran tuon gesson kanssa pelleilyä.

En ole muuten varmaan kertonut että yleensä aina kun teen altsuani kotosalla, laitan pädistä pyörimään suosikkini Vickyn Art Journal-videot. Niistä saa niin valtavasti inspiraatiota tekemiseen.
En kuitenkaan pystyisi tekemään altsua kenenkään muun läsnäollessa paitsi jos saan olla hiljaa koska en ollenkaan osaa keskittyä sen tekoon muuten.

                         Stay Tuned Honey
                                  Cee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti