perjantai 17. huhtikuuta 2015

Öisiä haaveita ja pitkitettyjä juttuja

Kello on kolme yöllä. Isäntä nukkuu rauhallisesti vieressä. Tuo ihana tuhinahengitys on sitten rauhoittavaa.

Paljon on taas tapahtunut sitten viime kerran. Toisten muutosta tuli meidän muuttomme (tarjoutui halpa kämppä ja vieläpä isompi) ja sitä ennen koko 76 neliötä piti remontoida lähes täydellisesti. Remontti on jalkalistojen osalta edelleen kesken (osa puuttuu vielä) ja tavaroiden purkaminen on myös ihan kesken (muutto oli jo puolitoista kk sitten).. Askartelunurkkaan ei ole toistaiseksi mitään asiaa, siellä on jalkalistoja ja laatikoita ja ja ja.. Eli mitään askartelukuvia ei ihan lähipäivinä ole tulossa - ikävä tuottaa pettymys.

Ääh, kuuma!

Tässä on ollut jos jonkinlaista tapahtumaa muuton jälkeenkin. Anoppikokelas joutui isoon leikkaukseen ja on edelleen sairaalassa mikä tietysti stressaa kaikkia ja pistää miettimään mikä on tulevaisuus..
Itse olen tänään ja eilen pakottautunut ajattelemaan omaa tulevaisuuttani. Eilen sain työkkärin sivut pitkästä aikaa auki ja löysin jotain mielenkiintoistakin. Tänään yritin kirjoittaa CV:n omalla läppärilläni mutta sain taas todeta että Bill Gates ei ole todellakaan niin älykäs jätkä mitä se kuvittelee olevansa - toisin sanoen windows ei auennut (ja ei kyseessä ei todennäköisesti voi olla virus tms koska tuo roppana on vasta hetki sitten formatoitu ja puhdistettu eikä sitä ole edes käytetty sen jälkeen kuin ehkä 4krt). 
Lähetin yläkerran isännälle ensi vkonlopun lottovoitosta ison toiveen sillä tahtoisin kovasti ostaa oman applen läppärin... Mutta takaisin asiaan, eli wintoosa kieltäytyi yhteistyöstä joten oli pakko istua miehen mäkin eteen ja miettiä mistä löydän tekstinkäsittelyohjelman.
Oletteko koskaan kuulleet google docs:ista? Minä olin mutten tiennyt sen olevan myös ilmainen tekstinkäsittelyohjelma. Sain ansioluetteloni kirjoitettua ja vielä muutettua sen moneen eri tallennusmuotoon joita saattaisin jatkossa tarvita. Huomenna siis iloisin mielin laittamaan työpaikkahakemuksia tuoreella (joskin lyhyellä) CV:llä. 

                    Stay Tuned Honey
                                Cee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti