keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Blogitusta ja omppumehua näin aamupalaksi

Tuossa tunti sitten nostin pään tyynystä kun puhelin värisi yöpöydällä. Anoppi laittoi whatsappiin että pääsee tänään sairaalasta ja kertoi kellon ajan koska saisi mennä hakemaan. On ollut pari viikkoa siellä joten jo oli aikakin päästä pois :) Mulla on siis yksi niitä kultaisia anoppeja, joiden kanssa ei voi olla tulematta toimeen. Hän on aivan uskomaton persoona, niin kiltti, mukava ja ajattelevainen. Itse asiassa hän on siis vielä anoppiKOKELAS mutta luulenpa ettei hän pane pahakseen vaikka jätän kokelaan pois :)

Eilen aukaisin taas pitkästä aikaa blogin jonka löysin melkein vuosi sitten vahingossa.
Refashionista. Oletko kuullut siitä? Jos olet ompelusta kiinnostunut, kannattaa käydä vilkuilemassa. Jillian tekee kierrätysvaatteista ompelemalla uutta ja hänellä on hyvät kuvat sekä hauskat tekstit (mikäli ymmärtää lontoota).
Itseäni jurppii kun ompelukoneeni oikuttelee. En ole tosin vähään aikaan ommellut yhtään mitään mutta nytkin olisi ideoita vaikka mihin enkä halua ottaa koko konetta edes esille kun tiedän että tulen tappelemaan niiden hyppytikkien ja muiden ongelmien kanssa. Grr.. Käytössäni on siis ikääntynyt Eva. Kuulemma on muuten hyvä merkki.. Voi olla käyttäjävikakin.

Eva


Mrs. Kiukuttelija

Mutta luulenpa että jossain vaiheessa panostan ja ostan uuden ompelukoneen. Jonkun perushuristimen jolla pärjään päivästä toiseen. Tai sitten pihistän ja ostan käytetyn torilta.

Jassoo, Isäntä heräsi. Kohta tarttee vissiin lähteä.

                                     Stay Tuned Honey
                                              Cee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti