lauantai 25. huhtikuuta 2015

Minun nurkkani

VIHDOINKIN!
Mun askartelunurkkani on kolmanneksen verran auki ja toiminnassa! Hazaaa!!
Voi tätä riemun päivää! Meillä on Jäpä taas käymässä kuten yleensäkin joka toinen viikonloppu ja kun Isäntä ja Jäpä menivät vetämään päikkäreitä tänään, minä aloitin viimeisten askartelutarvike-laatikoiden purkamisen. Kun kaikki oli purettu, aloin järjestellä kaikkea paikalleen. Omistan siis aikamoisen askartelutarvike-varaston kuten moni muukin meistä käsityöihmisistä ja niiden paikalleen asettelu ja oikeiden paikkojen löytäminen on aikaa vievää puuhaa.
((Tom Morello : The Nightwatchman - The Road I Must Travel))
Aloitin kuitenkin askartelupapereistani ja etenin hitaasti helmiin, maaleihin ja nauhojen kautta toimistotarvikkeisiin (järjestelin samalla Isännän tietokonepöydän tarvikkeet uudelleen - joku vois väittää että mä olen hiukan ADHD... hihii!) ja kun kaikki tarpeellinen oli paikallaan, järjestin pöydälleni kolmanneksen verran tilaa itselleni. Tämä on pieni askel teille muille mutta suuri voitto minulle itselleni!! Hohoo, voin vihdoinkin istua oman pöytäni ääreen ja tehdä mitä lystään, jättää kaikki sotkut siihen jos siltä tuntuu ja jatkaa sitten kun inspiraatio palaa. 
..Hullulla on halvat huvit, idiootilla ilmaiset.

Julistan tämän nurkan omakseni!

Jos katsot tarkkaan, huomaat tuossa oikeassa laidassa palan pahvilaatikkoa
ja sen päällä vaalean mötikän.. Pahvilaatikko on purkamatonta olohuoneeseen kuuluvaa koristesälää, vaalea juttu sen päällä on osa hienoa retrotuolia joka oli täällä kun aloimme remontoida. Sen oli määrä joutua kaatopaikalle, mutta minä heittäydyin sen päälle koko vartalollani ja parkumalla ja ulvomalla se sai jäädä. Se on kangasosien pesua vaille valmis käyttöön. Otan kuvia kun saan sen homman tehtyä.. Ensi kesän keskiviikkona. Mutta siis, tämän näköinen pöydästä tuli. Mietit varmaan että mikä kolmasosa pöydästä..? Askartelupöytäni on siis L-kirjaimen muotoinen lisäosineen ja kuvassa ei näy mutta oikealla puolella on ulosvedettävä pitkä lisäpöytä. Senkin päällä on vielä pahvilaatikko.. Ehhehee.. :D

Onpas suhruinen kuva, sori.. :/

Tuo hyllykkö tuossa pöydällä on tyhjänpuoleinen siksi etten vielä ole saanut inspiraatiota tehdä juuri mitään - yleensä täytän sen helmirasioilla jos teen koruja ja sitten taas maaleilla sekä muilla altsu-tarvikkeilla kun se inspiraatio kutsuu.. Plus se on tyhjä kaikesta "rekvisiitta-krääsästä" koska halusin näyttää sen ihan koruttomasti juuri näin.
Tulevaisuudessa se tulee pursuilemaan joka suuntaan..

Ylpeyden aihe. <3

((Gnarls Barkley - Crazy)) Hyllykön alta pilkistää vihreä pikkuvihkoni, johon
 kirjaan blogi-ideat ja muut aiheeseen liittyvät jutut. Siellä on postausideoita, piirroksia joistakin prototyypeistä jotka ovat vielä suunnitteilla, olen kirjannut tunnisteet blogeistani ylös ja siellä on lempiblogieni osoitteita. Pitää muuten hiukan päivittää sitä sivua, sain sähköpostia blogilistalta jossa kerrottiin että heidän sivustonsa lopetetaan 1.6.15. Minä käyn usein blogilistan kautta lukemassa suosikkiblogejani ja etsin uutta lukemista - tämä uutinen
alkoi ketuttaa kyllä ihan urakalla.
Tietääkö kukaan onko missään vastaavaa sivustoa?

Timantin kova korupuu

Rakastuin tuohon timanttiseen korupuuhun Tigerissä, taisi maksaa 3-4€.
Siinä on hyvä säilyttää valmiita myyntiin meneviä korvakoruja ja se on hyvä myös korujen kuvaamiseen. Se ei ole liian iso eikä siis vie tilaa juuri lainkaan ja se on helppo siirtää silti sivuun jos tarvitsee. Tuo värikäs moniosainen rasiatorni oikealla on myös Tigeristä (taisi maksaa peräti 1€). Siinä on kätevää säilyttää pienimpiä koruosia ja
vaikkapa keskeneräisiä korviksia.
Ihan loistava ja hintansa väärtti sanoisin. ;D

Haloo??

Etsiskelin pitkään tuollaista muistilapun pidikettä (onko tuolla joku oikea hieno nimi?) joka olisi pieni ja sopisi minun makuuni. Tälläinen 1€ hintainen kaveri lähti sitten eräänä poutapilvisenä päivänä mukaan Tigeristä (kohta pitää pyytää niitä sponsoriksi, tämä tuntuu mainostukselta.. Ei ole tarkoitus). Kotona huomasin että se on täydellinen pari kirpparilta mukaan tarttuneen minipuhelinkopin kanssa. Olen jostain syystä mieltynyt kaikkiin näihin britti-puhelinkoppi juttuihin. Meiltä löytyy myös peltinen puhelinkoppi-säästöpossu ja minulla on jossain kätkössä puhelinkoppi-sisustuskortteja.. Pitääkin etsiä ne. Hmm..

Peltipurkki kokoelma

Olen myös hurahtanut peltipurkkeihin.
Tuo violetti Twinings-purkki löytyi faijan luota vahingossa, se oli jo pussissa matkalla metallikeräykseen. Nappasin sen heti ja annoin sille hyvän kodin :)
Se odottaa vielä sopivaa sisältöä, mutta takaan että kyllä sellaista löytyy aikanaan.
Sen vieressä seisova Droste's-purnukka löytyi kai kirpparilta vuosia sitten.
Sitten siellä kaukana näkyy tuo Ikean peltikaveri keltaisine pallokuvioineen. Ostin hetken mielijohteesta tuon kolmen purkin sarjan kerran ja tämä purkki pitää sisällään kaikki yrttisiemen-pussini. Kaksi muuta sarjaan kuuluvaa löytyy keittiöstä - tuosta asteen isommassa purkissa on mannaryynit ja pienimmässä purkissa pidän laskujen kirjekuorista valmiiksi leikattuja ostoslistoja. Kyllä, kierrätän laskujen kuoretkin. Käytän niitä joskus myös vihkojen sidonnassa ja tietysti ihan muistilappuina esimerkiksi työpöydälläni.
Ah, ja saatat ihmetellä tuota pinkkiä möykkyä Twinings-purkin päällä.
Se on lasinen tuhkakuppi. Kinusin sen äitipuoleltani lahjaksi joskus vuonna.. grhm... monta vuotta sitten. Sen pituinen se.


Noin, nyt olet tutustunut minun (toistaiseksi) vaatimattomaan askartelupöytääni.
Toivottavasti viihdyit kiertoajelulla ja sait riittävästi tietoa esillä olleista nähtävyyksistä.
Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, heitä kommenttia boksiin. Vastaan mielelläni.

                                          Stay Tuned Honey
                                                   Cee

2 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä! Mä tykkään myös vanhoista peltipurkeista ja niitä tulee aina haalittua kun sopiva sattuu silmiin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Joo, nuo purkit on aivan ihania! <3 Tuo Twinings oli ihan löytö.

    VastaaPoista