maanantai 20. huhtikuuta 2015

Hukassa taas

Eilen kävin ensimmäistä kertaa talven jälkeen lenkillä. Käytiin Isännän kanssa tutustumassa meidän uuden asuinpaikkamme purtsiin ja on se ihan mukava, myönnetään. Tosin reitit on niin huonosti merkattu että mikä alunperin piti olla 4-5km lenkki, tulikin loppupeleissä olemaan 8km lenkki. Kokeilin ennen lenkkiä myös Isännän suostuttamana ottaa proteiinijuomaa ja jotain Fucked up:in kaltaista piristettä. Röyhtäilin koko lenkin ajan esanssibanaania (proteiinijuomaa). Muuten ne kyllä toimi.. Ei tullu lihakset kipeiksi, vain loppumatkasta väsyneiksi.
Lenkin päälle kaaduin sohvalle ja nukuin pari tuntia. Että semmoinen kevään liikunnallinen aloitus.

Juu,tämä fitness-päivitys loppuu nyt tähän. En jaksa näitä itsekään.

Tein uuden vuoden lupauksen terveellisemmistä elämäntavoista ja tupakoinnin lopetuksesta.
Se oli oikeasti jo hyvällä mallillakin kunnes tuli tuo remppamuuttohässäkkä (kämpän tyhjennys vanhoista kamoista ja papereista,remontti sekä pakkaus ja muutto tapahtuivat siis alle kolmessa vkossa) ja sen jälkeen kaikki onkin ollut ihan hakusessa. Tuntuu ettei pääse enää vanhaan rytmiin vaikka mitä yrittäisin. Ja kyllä minä tupakoin vielä. Vaikken tosin askia päivässä niinkuin ennen vaan 5-6 savuketta. Hyvinä päivinä jopa vähemmän.
Otan tästä aikamoisen patin päähäni enkä edes osaa korjata tätä tilannetta. Kai sekin on vain siitä kiinni miten kovan niskalenkin saan itselleni. Juuri tällä hetkellä en mitään.. Johtuu kai myös siitä etten ole saanut tätä huusholliakaan valmiiksi - mutta se ei olekaan täysin minun vikani.
Ei, nyt loppuu tämä keskustelu. En jaksa tätä enää edes itseni kanssa. Kaikki asiat hoituvat aikanaan ja tavarat löytävät aikanaan paikkansa, ei sitä auta miettiä jos ei pysty tekemään asian hyväksi nyt mitään.
Toivoisin kyllä että voisin päivittää jotakin askarteluja teille mutta en edelleenkään pääse lähellekään askartelutilaani enkä ole purkanut kaikkia tarvikkeitani edes. Jospa ottaisin tämän päivän agendaksi saada edes tuon isoimman laatikon purettua tuosta pöydältä.. Siellä on melkein kaikki mun laukut enkä ollenkaan tiedä,mihin ne laittaisin. Vaatehuoneesta puuttuu vielä isoin hylly johon olin niitä vähän suunnitellut.. Tällaisten asioiden takia kaikki on viivastynyt. Huoh. Vielä joku päivä...

                                Stay Tuned Honey
                                         Cee


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti