sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Jos voisin elää unelmaani, millainen se olisi?


Kuten monet meistä, minäkin usein haaveilen illalla peiton alla siitä elämästä jota haluaisin elää. Jos voisin elää unelmaani, millainen se olisi?


Haluaisin asua sinisen veden äärellä. Jossain missä ei kuuluisi muuta kuin tuulen humina ja aaltojen rantautuminen. Talossa jossa minulla olisi iso askarteluhuone, oma maalaushuone ja iso keittiö. Ja oma sauna!


Olisin joko taidemaalari tai kirjailija. 

Ja haluaisin matkustella mieheni kanssa. Kävisin Ranskassa uudelleen, Lontoossa, Skotlannissa ja tietenkin Irlannissa St. Patrickin päivänä juomassa Guinnessin.. Vaikka en olutta juokaan. Ehkä joisinkin kokiksen..


Veisin mieheni Thaimaahan, olen halunnut monta vuotta käydä sielläkin uudelleen. Ihana paikka. <3


Ja olkoon kuinka klisee hyvänsä...


...Kävisin Jenkeissä! 
Itse asiassa kävisin varmaan koko maan läpi ihan ajan kanssa.. Ja koska menisin sinne asti, kävisin myös Kanadassa - mutta älä kerro kenellekään...  

Ja jos minulla olisi rahaa matkustella näin niin olisi minulla myös varaa palkata assistentti, joka maksaisi laskut puolestani. En haluaisi enää nähdä edes vilausta laskuista. 

Millaisia Sinun päiväunesi ovat?


                                 Stay Tuned Honey
                                         Cee

6 kommenttia:

 1. Minun päiväunet johtaa minut aina Kazimierzin kaduille ja toreille. Kotini on punatiilisessä talossa jonka makkarin ikkunasta näkee Wisla-joelle. Ruokailutilassa on kaksoisovi suoraan isolle parvekkeelle. Se on minun päiväuneni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kaksoisovet ruokasalista ulos ovat minunkin toiveeni, lisäksi haluan sellaiset myös makkarista suoraan terassille (talo jossa olin vieraana Ranskan matkalla, siellä oli makuuhuoneessa kaksoisovet <3).
   Sinunkin päiväunesi kuullostavat todella ihanilta.Nyt on pakko kysyä, missä on Kazimierz? :)

   Poista
 2. Kuulostaa todella hienoilta nuo suunnitelmat! :) Sinisen veden äärellä asuminen olisi kyllä ihanaa. Sen kummemmin en ole unelmaelämääni miettinyt, mutta omakotitalossa olisi joskus mukava asua ja matkustella mahdollisuuksien mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos mennään realistisilla päiväunilla, haluan minäkin joskus omakotitalon ja mahdollisuuden matkustella. Mutta onneksi päiväunissaan voi olla mitä tahansa ja mennä minne tahansa :)

   Poista
 3. Tuo sininen vesi, laineiden liplatus, tuulen humina, iso keittiö, sauna.....aah :)

  VastaaPoista