keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Altered Book #2 - Nobody else to blame

Tästä se taas lähti...


Etsin lehdistä kuvia joista lähteä rakentamaan eräille sanotuksille sopivaa taustaa ja löysin tämän vakuutusmainoksen viattoman hauvan jolla on pädi suussa. Leikkasin kehyksistä sisuksen pois ja etsin teevärjätyistä papereistani sopivan taustapaperin sen sisään. Leikkasin sopivan paperin, liimasin sen kehyksiin mat mediumilla ja kirjoitin tekstin siihen..

Taustaväri piti olla tulisen punainen, ymmärrät kohta miksi..


En löytänyt parempia akryylimaalejani, jouduin tyytymään näihin vanhoihin jotka lojuivat jemmassa (ihan syystäkin). Ei siis ole mitään merkkituotteita, mistä lie hankittu joskus vuonna käpy ja kivi.
Mutta taas on todettava että tässä taiteen alassa ei ole kyse sen-ja-sen-merkkisistä tuotteista vaan siitä mitä niillä saa aikaan. Mutta joo, olin tyytyväinen tähän pohjaväriin.

Valmista tuli.
En viitsinyt kuvata kaikkia tekovaiheita, koska... No en vaan kuvannut. Mutta kuten ehkä hiukan kuvasta näkyy, tein taustalle salmiakki-leimasimella vähän tekstuuria. Lisäsin myös tähän aukeamaan kehykset akryylimaalilla. Hauvan varjostin Distress Ink-sarjan Walnut Stain-musteella. 
Ja mitä tuohon tekstiin tulee...


Se on Miranda Lambertin "Mama's Broken Heart" biisistä. 

"Leave it to me 
to be holdin' the matches
when the fire trucks show up
and there's nobody else to blame."

                            Stay Tuned Honey
                                    Cee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti