tiistai 19. tammikuuta 2016

Joulutorttuja ja muita sen suuntaisia juttuja..

Hyvää uutta vuotta 2016 :)

Toivottavasti sinun vuotesi on alkanut yhtä hyvin kuin minun. Tosin oli rankkaa palata töihin reilun kahden viikon lomalta ja jälkikäteen ajatellen tuntuu kuin ei olisi saanut juuri mitään tehtyä sinä aikana vaikka oikeasti tein vaikka mitä.

Pari päivää ennen joulua Anoppikokelas tuli leipomaan kanssani jouluksi riisipiirakoita (reseptin repäisin ihan vaan omasta yläaste-aikaisesta keittokirjastani "Hyvää Pataa").

Herkullisia!

Annoin heille osan kotiin viemisiksi ja osa meni pakkaseen meidän faijalle viemisiksi sekä tietenkin aattona syötäväksi. Oli toinen kerta elämässäni kun tein riisipiirakoita ja se oli yhtä hauskaa kun muistinkin. Saatan ottaa tämän tavaksi :) 

Teimme myös torttuja pari päivää ennen tätä ja kokeilin tänä vuonna omenamarmeladia pelkän luumun sijaan - oli muuten uskomattoman hyvää!


Lidlin luumuhilloa ja Saarioisten äitien omenamarmeladia
(Just tajusin tänään että tuossa Lidlin purkin kannessa lukee "tarjoiluehdotus" mutta varsinaista esimerkkiä en nää, kokonaiset luumut tuskin ovat sitä..?)

Valmiina uuniin


Tein myös hyvälle työtoverilleni Tupsulle jouluksi uuden koristeen..


Hän ilahtui ymmärtääkseni kovasti ja sain myöhemmin kuvaviestin kuusessa paraatipaikalla roikkuvasta joulutähdestä ;)

Ai niin, lupasin myös joulun jälkeen kertoa mitä kaikkea tuli tehtyä joululahjoiksi. Laitanpas vinkin tähän ja loput kerron huomenna.. Hihii...                          Stay Tuned Honey
                                  Cee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti