keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Life Is A Lesson - Altered Book #4

Istahdin pöytäni ääreen ja selailin altsuani vain huomatakseni että siellä kummittelee edelleen yksi aukeama, jonka aloitin kauan sitten mutten tiennyt miten sitä jatkaisin ja se jäi pohjatöiden jälkeen kesken.. Nyt sain inspiraation jatkaa sitä, ostin nimittäin halvalla tiiliseinä-taustaleimasimen joka sopi siihen kuin nyrkki nenään..


Aloitetaan alusta nyt kumminkin.. Eli mulla oli jemmassa aurinkomatkojen esite josta leikkelin eri kaupunkien karttoja ja sommittelin ne kirjaani. Lopputulos näkyy yläkuvassa. Tämä oli vähä liian kirkas joten sudin ohuen kerroksen vesi-gesso-seosta koko aukeaman päälle..Valitettavasti unohdin ottaa kuvan siitä mutta kyllä te huomaatte kun katsotte seuraavia kuvia tarkkaan...


Tässä olen jo leimannut tiilikuvion ja tussilla värittänyt osan tiilistä jotta saan aukeamaan ulottuvuutta.. Tässä kohtaa jo olin tavattoman tyytyväinen puolivalmiiseen työhöni..

Lähikuvaa..
Saatat ehkä muistaa ne kahvi- ja teevärjätyt sivut joita kerran Isännän kanssa yhdessä tehtiin.. (Jos et muista, katso postaus täältä) Kaivoin ne esille, valitsin eriväriset ja erikuvioiset sivut ja revin niistä sopivat palat ja aloin hahmotella lyijykynällä sanoja. Luonnokset vahvistin ohuella piirroskynällä. Suikaleet onnistuivat paremmin kuin olin odottanut. Kun tekstit olivat valmiit, vanhensin papereita vielä käyttämällä Distress Ink-sarjaa - tarkemmin sanoen Vintage Photo-sävyä. Tummensin reunat papereista ja tarvittaessa tummensin niitä enemmänkin.
Lopuksi liimasin sivut paikalleen mat decoupage-liimalla ja lopputulos ilahdutti minua oikein tosissaan! Tämä on suosikkini tähän astisista sivuistani. Isäntäkin sanoi että tykkää tästä kovasti ja tilasi samalla tyylillä tehdyn taulun :D Eli seuraava iso projekti on sitten tiedossa, hihii.. Olenkin miettinyt että haluaisin joskus kokeilla tehdä mixed media-tyylisen taulun, nytpä sain oikein tilauksen sille niin ehkä se tulee joskus sitten tehtyäkin. Tottakai te olette ensimmäisiä, jotka näkevät sen kun sellainen joskus sitten valmistuu..

                Stay Tuned Honey
                         Cee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti