lauantai 9. huhtikuuta 2016

Hedelmäsmoothie maistuu jo miehellekin

Voitteko uskoa, meillä Isäntä on halunnut ihan itse kokeilla alkaa juoda hedelmäsmoothieita..? Ei kelvannut aiemmin kun yritin tyrkyttää mutta yks kaks se keksi että "pitäiskö kokeilla käykö toi juoma punttaamisen jälkeen proteiinisheikistä?"

Mustikkaa, banskua, mangoa, vadelmaa..

No ei ku kokeilemaan, varsinaisen punttaamisen jälkeen en ole nähnyt sen ottavan tuota koska on ollut pitkän aikaa tässä nyt niin kipeä ettei ole voinut paljon puntata, mutta kyllä kai se sitten kokeilee kun taas jaksaa alkaa liikunnoida..

..appelsiinin kuorta ja mehua, leseitä sekä maitoa ja jugurttia..

Haluaisinkin nyt kysyä lukijoilta ideoita tuommoiseen kotitekoiseen proteiinisheikkiin. Mitä sinne kannattaa laittaa jotta siitä saa sekä hyvänmakuisen että oikealla tavalla ravitsevan? Käyttääkö joku muu tällaisia kotikonsteja salitreenien jälkeen?

Blenderiin ja sekasin..


Löysin netistä joitakin täytteitä tuommoiseen mutta kaipaisin lisää ohjeita ja ennen kaikkea suomeksi (koska en tahtonut löytää järkevää tietoa kuin englanniksi).

Namis namis ! ! 

                       Stay Tuned Honey
                                Cee

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä kuvia että rupes haluttamaan just jotain raikasta! :) Meillä tuppaa menemään kausittain nämä smoothiet. Silloin kun tehdään niin nakkelen sekaan mitä pakastimesta löytyy tai satun keksimään; mustikoita, mansikoita, vadelmiakin on pakkasessa., puolukoita. Tyrnejäkin on vaan ovat aika väkeviä, samaten viinimarjat. Banaaneja on nyt taas vaihteeksi harrasteltu. Välillä aina "unohtuu" tuo smoothiehomma, vaikka muutoin syömme sen saman coctkailin: chia-siemeniä liotettuna ja siihen sitten sekaan kaikenmoista, ei blenderillä.

    VastaaPoista
  2. Onko nuo chiansiemenet pakko liottaa ennen käyttöä? Ne on näyttäneet ihan käyttökelpoisilta mutta en ole uskaltanut ostaa niitä kun en tiedä miten niitä käytetään.. Turhan kalliita kaappiin jätettäväksi.. Minkälainen maku niissä on?
    Juu meilläki heitetään sekaan ihan mitä sattuu olemaan, yleensä tuo bansku, mustikka, ja jugu on se pohja ja siihen lisäilen mitä ikinä löydän. Pakastemangopaloja en voi suositella, ne ei tahdo ainakaan meidän blenderissä mennä sekaan vaan aina jää klimppejä..

    VastaaPoista