maanantai 25. huhtikuuta 2016

Sininen kansio muuttaa muotoaan

Eräs sininen rumilus on pyörinyt vuoden tuolla kirjahyllyssä odotellen että se pääsee askartelunurkkaan projektiksi.. No se päivä oli eilen kun sain äkillisen inspiraation tehdä siitä uuden kauniin inventaariokansioni.

Yäk!!

Inhoan sinistä väriä noin muutenkin joten tämä muutossa jalkoihin jäänyt kansio parka vain kerjäsi uutta elämää ja kauniinpaa väriä pintaan.

Akryylimaalit

Pinosin pöydälle kasan värejä joita halusin projektiin käyttää ja päätin kuitenkin aluksi kesyttää tuon sinisyyden gessolla..
Ei ollut tarkoituskaan peittää sitä kokonaan vaan ainoastaan hillitä hiukan.


Ja taas päädyin käyttämään tätä edellisessäkin projektissa näkymättömäksi toteamaani Anemone-väriä. Se oli sopivan hillitty ja sopi muiden sen jälkeen tulevien värien kanssa hyvin yhteen..
Anemonen jälkeen sudin kansiin hiukan väriä nimeltä Estuary - joka näkyi vielä vähemmän kuin ensin mainittu (no se näkyy viimeisissä kuvissa kivasti.. tai ainakin vähäsen).


Sisäkannet saivat myös osansa näistä väreistä ja sinne tuli myös reilummin väriä kuin ulkokannelle. Sisäkanteen sudin tuota kuvassa näkyvää murrettua sinistä nimeltä Nigella. (..Kas, juuri tajusin että yllä olevassa kuvassa näkyy tuo Estuary - se on siis tuo melkein mintun vihreä sävy.)

Eau-de-Nil huijaa olevansa vihertävää..

..kun oikeasti se on kellertävää.


Tämän jälkeen tein luottokortilla (vanhalla :D) nämä mustat viivat jotka ensin hiukan arveluttivat mutta loppujen lopuksi sopivat mielestäni hienosti kokonaisuuteen.
Mustien viivojen jälkeen kannet kaipasivat vielä jotakin.. Joten PINKKIÄ se sitten oli :) Tosin pinkki väri pääsi loistamaan vain sisäkanteen, päätin että se on liian raju ulkokannelle.. Mutta lisäsin molemmille puolille myös mustia pilkkuja...
Lopuksi liimasin kanteen vielä Mat Mediumilla valitsemani kuvat ja... TADAA!!

Sellainen kansio siitä sitten tuli. Olen itse tyytyväinen lopputulokseen :) Vetäisin pintaan vielä reilun kerroksen Mat Mediumia jotta ei tarvitse pelätä joka vesipisaran osumaa noihin ei-niin-vedenkestäviin akryylimaaleihin... 


Mitäs tykkäät? Käyttäisitkö tällaista?

               Stay Tuned Honey
                       Cee

2 kommenttia:

  1. Kiitos ideasta ja hyvistä vinkeistä! Nyt saa yksiväriset kansiot huutia.

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä! 😄 Minusta tälläsiä kansioita on paaaaljon mukavampi katsella ku noita perusmappeja 😄

    VastaaPoista