torstai 28. huhtikuuta 2016

DIY Sabluunat vol. 2

Tässä taas yhtenä iltana sain melkein hermoromahduksen kun jemmoistani ei löydy oikeanlaisia sabluunoita.. En ole löytänyt niitä edes alan liikkeistä kun olen etsinyt ja nettikauppaa kun en juurikaan tykkää käyttää näissä asioissa (haluan koskettaa ostamiani askarteluvälineitä ennen ostoa jotta tiedän etten osta ihan sekundaa) joten taas piti turvautua omiin taitoihin...

Kaivelin erään lehtikotelon uumenista muovisia kansion välilehtiä ja katselin niitä hetkisen.. Päädyin siihen että niistä saa oivat sabluunat tehtyä.. Ovat ehkä vähän turhan paksua materiaalia mutta eipä tarvitse miettiä että menee rikki käytössä..

Unohdin kuitenkin kuvata alkuasetelman tästä projektista, onneksi kuitenkin..


..älysin puolessa välissä sen ja pysähdyin nappaamaan teille kuvan. Eli tein ihan viivottimella ja lyijykynällä ensin nuo reunarajat (jätin noin 1cm reunat tähän sabluunaan) ja sen jälkeen en juuri suunnitellut tuota kuviota, vetelin vaan viivan sinne ja viivan tänne... Kun kuvio oli mielestäni tarpeeksi tiheää ja sabluuna kaikin puolin tasapainoisen näköinen, aloitin leikkaamisen. Ja se vasta p*skaa hommaa olikin - johtuen siitä että tuo materiaali on oikeasti aika paksua ja jokaisen viivan sai leikata vähintään kolme kertaa ennen kuin se meni läpi asti. Olin oikeasti varma että saan jännetupen tulehduksen tai jotain yhtä mukavaa. Mutta kun pidin aina välillä taukoa niin hyvin se homma siitä sujui. Koko hommaan meni yhteensä ehkä kolme tuntia.. Tajusin juuri että tuo kuullostaa varmaan pahalta mutta siis tuo leikkaaminen oli todella hidasta että pakostakin tähän upposi aikaa..


Lopputulos kuitenkin miellyttää minua ja varmasti tulee käyttöön :) Sain myös Isännän innostumaan sabluunan teosta, tosin hänen aloittamansa on vielä tuossa pöydällä keskeneräisenä mutta hän halusi kuitenkin olla avuksi ja se on tärkeintä <3
Tuon jälkeen innostuin tekemään vielä muutaman...


Pilkku- ja lehtisabluunat ovat jämäpaloista ja tuo aaltosabluuna oli samalla tyylillä tehty kuin edellinen.


Chili on aivan oikeassa - onhan niissä hommaa vaan olen minä aika tyytyväinen lopputulokseenkin.

                     Stay Tuned Honey
                             Cee

2 kommenttia:

  1. Meidän Vilmuskan näköä :) Ilmeet varsinkin joskus niin käteviä noilla karvapalleroilla.

    VastaaPoista
  2. Siis joo tuo meidän Ministeri Hienohelma on niin ilmeikäs mutta yleensä kun olet kuvaa siitä ilmeestä ottamassa niin jo sitä painetaan tuhatta ja sataa johonki päin ja se kuvatilaisuus meni sitte siinä... Mutta näistä ilmeistä saisi makeen kollaasin tehtyä jos vaan saisi kaikki valokuviksi (aihe seuraavaan isoon projektiin..? Hmm..)

    VastaaPoista