sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Welcome Spring - Altered Book #3

Sain inspiraation tässä yhtenä päivänä tehdä keväisen altsu-aukeaman..
*Running up that hill - Placebo*         


Pohjustin sivun kahdella erivärisellä akryylimaalilla, joista näkyy valon takia ikävä kyllä vain toinen..


Nämä olivat värit joita käytin mutta tuo "Anemone" ei tahdo tuon valon takia sivuilla näkyä lainkaan, korjaan asiaa myöhemmässä vaiheessa..


Kun olin tyytyväinen pohjan väriin ja sain sen kuivattua, luonnostelin lyijykynällä nuo kukkien varret. Kun olin niihin tyytyväinen, etsin kätköistäni erivärisiä tapetin paloja joiden taustapuolelle luonnostelin varsiin sopivat kukkaset ja nuput. Käytin tapettia koska halusin kukkasten pintaan tekstuuria, jota tapetin pinnassa on..


Tuo harmaa jäi sittemmin pois kun totesin sen olevan aivan liian vaalea tuohon pohjaan..

Kun sain kukat ja lehdet piirrettyä ja leikattua, hahmottelin niille paikat ja otin kuvan puhelimella jotta muistaisin mikä kuuluu mihinkin kun lähden niitä liimaamaan.. 


Unohdin myös hienosti maalata pari oksaa joihin oli kuitenkin nuput jo leikattu enkä tajunnut sitä edes siinä vaiheessa kun aloin noita kukkia liimata vaan jouduin keskeyttämään liimailun ja maalaamaan puuttuvat oksat ja liimaamaan loput kukat vasta sitten.. Varret on maalattu akryylimaaleilla myös..
Tässä kohtaa minua alkoi pänniä tuo Anemone-taustaväri joka ei tahtonut erottua ja etsin avukseni Distress-Inkit.. Ensin vahvistin kukkien varret käyttämällä Crushed Olive-väriä, sitten värjäsin yläosan Tumbled Glass-musteella ja alaosaa vahvistin hellästi Cracked Pistachio-värillä.. Lopputulos miellytti silmää heti enemmän. 


Tämän jälkeen aukeamalta uupui enää teksti. Kirjoitin käsin sanan welcome ja leimasin sanan spring käyttäen Mermaid Lagoon-sinistä. Tein molempiin sanoihin pientä vahvistusta Stabilo-kynillä. 


Tuo "Welcome" jäi roikkumaan ilmaan niin yksinäisen näköisenä että piirsin sen alle vielä pienen köynnöksen. Lopputulos oli mielestäni erittäin hyvä. 


Mitäs tykkäät?

               Stay Tuned Honey
                       Cee

Ps. Keskiviikkona aamulla 8.00 räpsähtää seuraava postaus luettavaksi, kannattaa pysyä kanavalla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti