lauantai 17. tammikuuta 2015

Junk Journal Tags

Tein tuossa pari iltaa sitten muropaketin pahvista tägipohjia. Olin melko tyytyväinen lopputulokseen ja siitä on hyvä jalostaa niitä myöhemmin pidemmälle tarpeen mukaan.

Tags

Siinä ne ovat. Unohdin jälleen kerran ottaa kuvia tekovaiheista mutta toisaalta ei nyt ole kauhean vaikea selittääkään. Leikkasin muropaketin sopiviksi suorakulmaisiksi paloiksi, toisesta päästä leikkasin nuo kulmat pois ja rei'itin ne one-hole-puncherilla (sen olisi voinut tehdä ihan normi rei'ittimelläkin). Revin vanhoja kirjan sivuja suikaleiksi (sivut oli revitty tulevasta testialtsustani) ja liimasin ne tägeihin paksulla erikeepperi-vesiseoksella. Leikkasin saksilla reunojen yli tulevat paperit pois ja rei'itin uudelleen. Tämän jälkeen käytin maalaamiseen vesiliukoisia akryylimaaleja vahvasti ohennettuina ja heti maalaamisen jälkeen taputtelin ylimääräisen maalin talouspaperilla pois. 
Tadaa! Ja jos johonkin kohtaan ei tahtonut väri tarttua,maalasin uudelleen,odotin vajaan minuutin että väri imeytyy ja taputtelin talouspaperilla loput pois. Näin minulla on valmiita tägipohjia kun niitä altsuuni tarvitsen (tai mihin tahansa muuhun). Ajattelin duunata pariin tägiin höyheniä, strassitimantteja ja leimata joitakin sanoja. Mitäs tykkäät?

                 Stay Tuned Honey
                            Cee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti