tiistai 13. tammikuuta 2015

Korujen keskellä

Ajattelin tänään näyttää teille joitakin koruja joita olen tehnyt aiemmin. Käytän korutöissäni yleensä korumetallia ja pronssisekoite-koruosia, helmimateriaalit ovat laidasta laitaan. Haluaisin oppia tekemään niitä ihanan runsaita, boho-tyylisiä koruja joita olen löytänyt mm. pinterestistä. Suomesta on vain vaikea löytää sopivanlaisia helmiä ja riipuksia inhimilliseen hintaan. Olen jotain tilannutkin kiinasta mutta oikeanlaisia on vaikea löytää.. Tai sitten en osaa etsiä. ((Ed Sheeran - Make it rain)) Vinkkejä saa antaa kommenttiboksiin ihan mielellään. :)

Fimo-massasta ja korumetallista

Tämä malli oli täysin oma design, tein muistaakseni parit korvikset tällä väriyhdistelmällä, taisivat vain olla eri kokoa jotta pysytään siellä suht uniikki-linjalla. En itsekään pidä siitä että vastaan kävelee täysin samanlaisia juttuja kuin minulla itselläni on ja luulenpa monen yhtyvän tähän mielipiteeseen - on mukavampaa omistaa jotain uniikkia. Tein samalla tyylillä myös noin 5cm korkeat korvikset mutta sininen oli pinkkiä (ikävää etten ole muistanut ottaa niistä kuvaa) ja annoin ne lahjaksi entiselle kollegalleni, joka osaa ja pystyy käyttämään isojakin korviksia.

Vihreät lasihelmet ja korumetallia

 Nämä korvikset ovat noin 8cm pitkät ja todella kevyet kantajalleen. Tykkään näistä todella paljon, ne eivät kyllä sovi yhteen minun lyhyen kaulani kanssa,siksi annoinkin ne kollegalleni lahjaksi. Idea niihin löytyi pinterestistä, pienellä muokkauksella tein siitä omani.


Uskoisitko näiden olevan klemmaria?

Näiden korvisten ranka on tehty klemmarista ja lankana käytin muistaakseni ihan villalankaa. Idea näihin löytyi Pinterestistä. Olisi minulla ollut toinenkin kuva mutta blogspot on sitä mieltä ettei sitä saa nyt lisätä. Joten ehkä sitten myöhemmin. 

 
Ihan oma design

Yläkuvassa on pronssiseos korumetallista ja pienistä vihreistä lasihelmistä tehdyt lehtikorvikset.


Korumetallia ja särölasihelmiä.

Nämä taisi mennä joululahjaksi miehen siskolle toissajouluna. Pidin näistäkin kovasti. 

Punaiset fasettihiotut lasihelmet

Nämä punaiset ovat jotenkin vajaat, en keksi niille jatkoa ja vähän tuntuu että sitä ne kaipaavat. Ideoita?

Nyt tämä blogspot on sitä mieltä että mun ei tarvi enää jatkaa postaamista tänään, tämä kirjoittaminen tökkii ihan urakalla.. Laitoinkohan liikaa kuvia kerralla..?

((EDIT)) 21.1.15

Tässä nämä toiset ovat
Nyt sain lisättyä tämän toisenkin kuvan tänne. Eli nämä olivat myös klemmaria, liimaa ja villalankaa.

                     Stay Tuned Honey
                                Cee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti