perjantai 23. tammikuuta 2015

Lottotaskuun

Faija pyysi mua tekemään sille kestävämmän lottotaskun - veikkauksen oma tasku oli teipattu jo kuuteen kertaan joka nurkasta ja oli se muutenkin yököttävä ja likainen - joten minäpä tein uuden.

Kotoota löytyi pizzalaatikon jämiä, joita olen säästänyt tägien ja itsesidottujen kirjojen kansiksi - niistä leikkasin faijan mittojen (11x23) mukaan oikein kokoiset palat. Toisen palan päällystin revityillä kirjansivuilla (testialtsun irtirevityistä sivuista on jälleen hyötyä) ja maalasin päälle vapaalla kädellä piirretyn neliapilan akryylimaaleilla.

Neliapilan mallin löysin googlesta
Takakanteen Isäntä valitsi jostain naistenlehdestä löydetyn naikkosen kuvan (alkuperäinen ehdotus takakannen naisesta oli paljon hävyttömämpi) ja minä leikkasin ja liimasin kuvan paikalleen.

Onnetar
Päällystin kannet molemmin puolin kontaktimuovilla ja etupuolta muovitettaessa liimasin taskun alalaidan kiinni. Tadaa! Säänkestävä veikkaustasku. Faija pyöritteli silmiään tuolle eukolle mutta vaikka kyllä se taisi olla hauska senkin mielestä. :D Vitsiksihän se oli tarkoitettu. 

                          Stay Tuned Honey
                                    Cee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti