maanantai 19. tammikuuta 2015

Kahvi- ja teevärjättyjä papereita

Eilen illalla innostuin kokeilemaan kahvilla ja teellä värjättyä paperia joita monesti esimerkiksi käytetään junk journaleihin. Löysin ohjeen eräästä youtube-videosta ja se ei näyttänyt turhan vaikealta, siksi päädyin kokeilemaan sitä. Tein erittäin vahvaa teetä syvälle kinkkupellille ja aloin uittaa papereita siellä. Uunin laitoin päälle 175 asteeseen ja uunipellille uuden leivinpaperin. Kun papereita oli tarpeeksi uitettu, lätkin ne pellille (ei haittaa vaikka ne olis päällekäin,ne ei tartu toisiinsa) ja laitoin uuniin. Niitä pitää seurata koko ajan etteivät pala liian tummaksi (tai pahempaa,syty tuleen!) ja muista ettei niiden kuivumiseen mene kuin pari minuuttia.

(huomaa tuo rullalla oleva pötkö)

Valmiita papereitaMustetahratesti(kö?)

Unohdin muuten mainita että Isäntä halusi tulla myös kokeilemaan ja sotattiin koko keittiö sitten yhdessä. Tässä yläkuvassa on Isännän tekemä paperi johon hän kokeili myös mustetahran tekoa. Rakastuin tähän paperiin ihan täysin ja sanoinkin että hän saa tehtailla näitä mulle seuraavan kerran ihan urakalla! :D Yhdessä kokeiltiin mitä ihmeellisimpiä juttuja (kuten ylimmässä kuvassa tuo rullalla oleva paperipötkö) ja monet onnistuivatkin. Tätä täytyy kokeilla uudelleen, oli halpaa lystiä!

                  Stay Tuned Honey
                            Cee

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa blogimaailmaan, aina mukava saada uusia tuttavuuksia :). Tee- ja kahvivärjätyistä papereista tulee oikeasti hienoja ja ihanan kurttuisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Juu on ihan mukavan oloista sakkia täällä kirjoittelemassa,löysin eilen tuhottomasti ihania blogeja ja annoin kymmeniä kommentteja upeista töistä. Varsinaisia artisteja täällä, yritän olla tuntematta itseäni liian "pieneksi" tänne.
   Juu nuo teevärjätyt on todellakin ihanan kurttuisia, osa jopa vähä liian ryppyisiä mutta yritin parhaani mukaan silotella niitä. Ja olen aika ylpeä että saatiin niin kauniita sävyjä aikaan.

   Poista
 2. Wau... upeaa jälkeä... teekupposen kanssa vielä blogiisi "eksyin"
  ja arvaas mitä... teepussin kanssa lilluu nyt yksi paperi - pakko kokeilla heti,
  hih... tulempa toistenkin kurkkimaan, kiva blogi sinulla jo siksikin, että sinulla on taito kirjoittaa asioista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista sanoistasi! Todella kiva että eksyit tänne ja kiva että pääsit heti kokeilemaan ohjettani,toivon että saisin joskus nähdä lopputuloksen tai kuulla miten meni. :D
   Ja tervetuloa toistekin,yritän pitää tämän linjan yllä tässä hommassa. ;)

   Poista