tiistai 13. tammikuuta 2015

Vitapommista Altsuun

Kello on jo hyvin myöhäinen ilta, mutta halusin vielä tehdä yhden postauksen..

Ai niin, tarttee tässä kertoa että ensimmäisessä postauksessa mainittu Etsy-kauppa on luotu muttei avattu vielä.. Lupaan että te lukijat olette ensimmäisiä jotka kuulevat siitä että kauppa on auki. :) Oliko tämä nyt diili? Hyvä, siispä asiaan!

Mainitsin niistä terveellisemmistä elämäntavoista edellisessä postauksessa, no tämä kuvassa näkyvä kertaalleen-syödyn-näköinen smoothie on osa sitä. Aloin pari vkoa sitten juomaan tällaisen joka aamu. Ja ei minulla ole antaa kovin tarkkaa reseptiä, heitän magic bullet-mukiin yhden banaanin, kourallisen pakastemustikoita, kuoritun kiivin ja mitä ikinä sattuu hedelmävadissa/pakastimessa olemaan, niiden päälle sopivasti maustamatonta jogurttia (lidlin rasvaton maustamaton on suosikkini, jo hintansakin puolesta 0,68€/prk) ja jos haluat lisätä hiukan makeutta, hunajaa (joko sekoitettuna tilkkaan lämmintä vettä tai sellaisenaan) tahi sokeria. Blenderi päälle, sekoita hyvin. Jos tuntuu että on paksua,lisää vaikka tilkka maitoa joukkoon vielä ja blendaa uudelleen. Omnom ja vatsa kiittää heti aamusta.

Mustikka-banaani-kiivi-multivita-pommi

Tässä onkin sitten fotoa juuri nyt tekeillä olevasta isosta projektistani. Teen tätä altsua miehelleni ja yritän näin kertoa miten paljon hän minulle merkitsee. En pysty tekemään tätä taiteenmuotoa jos en ole lainkaan oikealla tuulella, en missään nimessä halua pilata tätä kirjaa millään hölmöilyllä tai pahantuulisuudella. Tiedän tiedän,altsua ei juurikaan voi pilata koska se ei vaan ole niin justiinsa. Ihan voin kertoa että vaikken minä itsekään ole aina niin justiinsa, tämän kirja pitää olla. Se on tärkeä juttu minulle ja tiedän että se tulee olemaan rakkaalleni tärkeä.


Ote tekeillä olevasta altsusta

Tuota altsua teen Tigeristä ostetuun isoon sketch-vihkoon. Hintaa sillä taisi olla 4-5€ ja jälkikäteen olen toivonut vain että sen paperi olisi paksumpaa.
((Moby - Flower)) En ehkä tee ihan niin kerroksia rakastavalla tyylillä altsuani kuin monet muut, mutta musta tuntuu ettei sellainen kerrosta kerroksen päälle-meininki sopisikaan mulle. Tämä mitä minä teen, sopii just mulle (eli siis käytän akryylimaaleja, paljon lehtileikkeitä ja tarroja yms mutten juurikaan tee rajuja mixauksia enkä kerroksia). Yritän silti opiskella uusia tekniikoita katselemalla tuubista ihania videoita (kerron teille kyllä suosikkini jollain aikaa) ja lukemalla esim. artjournalist.com sivustoa.

Kävin myös paikkakuntamme kirjastossa ja siellä on tuulikaapissa hyllyllinen kirjoja, joita saa ottaa luettavakseen vapaasti ja sinne voi myös toimittaa omia kirjojaan (saatan olla kamala mutta ILMAISIA ALTSUKIRJOJA). Enpäs nyt tähän aikaan yöstä muista kuollaksenikaan, mikä tämän systeemin oikea nimitys on (alan olla väsynyt)..niin mutta siis kävin siellä anyways ja "vohkin" itselleni kaksi sopivan näköistä kirjaa sieltä. Toisesta tulee ns. testikirja ja toisesta teen ihan oman taideteokseni, juuri niin sekainen ja kahjo kuin minäkin. Lupaan laittaa kuvia kun saan niihin jotakin tehtyä, en ole saanut nyt pariin päivään rauhaa istua altsujeni ääreen, ollaan kyläilty vähä siellä ja paljon tuolla.. Enkä saa rauhaa vielä huomennakaan, pitää mennä jeesaamaan faijaa. Ylihuomenna, maybe? *pitää peukkuja toiveikkaasti*

Jeps, vaan nyt tarttee ruveta maate. Huomenna on kauhistuttavan aikainen herätys klo 9.00 (heeei, ei saa sadatella siellä! Työttömänä se yörytmi menee väkisin päin hittoja ja kohta huomaat että meet nukkuu joka yö klo 03.00 ja heräilet 11.30..aikaisemmin vain jos naapurissa jylläävän rakennustyömaan äänet sattuvat herättämään). *haukoti* kohta repee naama jollen käy maate joten toivotan hyvää yötä!

                        Stay Tuned Honey
                                   Cee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti